Wie werken er o.a. bij Theaterhuis.nl

Quinten-Faust Rijnja is de initiator en directeur van Theaterhuis.nl. Hij studeerde af aan de docent Theateropleiding van NHL Hogeschool en startte toen al snel zijn eigen theaterschool 'Faust' in Almere. Naast de school organiseerde Faust al snel diverse evenementen op lokaal niveau (o.a. Almere de Musical, het meervoud van Lef), regionaal (o.a. Watermensen)  en  landelijk (o.a. Nederlandse Jeugdmusicaldagen, landelijke intocht Sinterklaas, BNG Jonge Schrijversprijs). Quinten-Faust Rijnja deed in de jaren die volgden ruime ervaring op in het lesgeven, regisseren, presenteren, produceren en organiseren van kleine en grote evenementen. In 2011 koos hij voor meer inhoudelijke verdieping en werd studieleider van de HBO-opleiding docent Theater in Leeuwarden. Hij slaagde erin het curriculum compleet te vernieuwen, waarin onder andere cultureel ondernemerschap en artisticiteit een belangrijkere rol kreeg binnen de opleiding. Met het slagen voor de masteropleiding 'Learning & Innovation' besloot hij alle opgedane kennis en ervaring weer te combineren met zijn werkzaamheden binnen het Theaterhuis.nl. Quinten-Faust werkt sinds begin 2017 als directeur bij Parkvilla.nl in Alphen aan den Rijn.

 

Frédéric Tonnon draagt zorg voor de inhoudelijke ondersteuning waar het PR en marketing betreft. Het logo van het Theaterhuis en de bewaking van het verdere beeldmerk ligt in zijn handen. Frédéric is sinds 2006 aan Theaterhuis.nl verbonden en heeft inmiddels ook als accountmanager van diverse evenementen de coördinatie en begeleiding verzorgd.

Lilian Koenen houdt de financiën in de gaten vanuit haar bedrijf DUKO administratie te Huizen. Zij ondersteunt waar nodig bij het maken van financiële jaarplannen, aangiften en alle financiële perikelen die je je maar kunt bedenken!

 

Sandra de Bruin is de meest gevraagde pianist voor de voorstellingen die Theaterhuis.nl organiseert. Als sinds begin 2000 ondersteunt zij waar mogelijk muzikaal de voorstellingen van Theaterhuis.nl! Sandra bezit het uniek talent om al improviserend voorstellingen compleet te ondersteunen door middel van haar pianospel.